Επιστροφή σε Παιχνίδια με χαρτί

Ένα πάζλ και μια μαγεμένη Βασίλισσα

Κατεβάστε δωρεάν και εκτυπώστε το πάζλ με τη μαγεμένη Βασίλισσα Μόνα.
Ξέρετε ποιά είναι τα μάγια; Πάνω στο βασιλικό φόρεμά της να ζεί ένας Δράκος και ένας Μονόκερως.
Ποιός έκανε τα μάγια και το γιατί, είναι μεγάλη ιστορία και θα σας την πω μια άλλη φορά.
Αυτό που πρέπει να σας πω τώρα, είναι ότι όσες περισσότερες φορές  φτιαχτεί το πάζλ, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν τα μάγια.

Περιγραφή

Ένα βράδυ ήρθε η Βασίλισσα Μόνα μαζί με το Δράκο και το Μονόκερω(φυσικά) στη Χάρτινη Παιδική Χαρά, να με βρούν για να μου αφηγηθούν την ιστορία τους και να ζητήσουν τη βοήθεια μου, ώστε να λυθούν τα μάγια μια ώρα αρχύτερα.
Βέβαια όχι ότι περνάνε άσχημα οι τρείς τους κι έτσι, μια που τελικά κάνουν καλή παρέα.
Περνάνε τις μέρες τους διαβάζοντας μυθιστορήματα και θεατρικά έργα, που κάποιες φορές παίζουν κιόλας, λένε αστεία και γελάνε πολύ, ακούνε μουσική  και μετά το πρωινό τους τσάι, κάνουν μεγάλους περιπάτους στους βασιλικούς κήπους (έκταση 1200 εκταρίων).
Στην πραγματικότητα αν βιάζονται τόσο να λυθούν τα μάγια είναι γιατί ο Δράκος και ο Μονόκερως  έχουν κλείσει  εισιτήρια για ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό νησί σε δυο μήνες από τώρα. Από την άλλη η Βασίλισσα Μόνα θέλει να βάλει αυτό το φόρεμα επιτέλους στο πλυντήριο, καθώς έχει μια βδομάδα περίπου, που αγόρασε ένα καινούριο απορρυπαντικό πλυντηρίου με άρωμα αγριοφράουλας και παγόβουνων του Έβερεστ και ανυπομονεί να το δοκιμάσει.
Αφήστε που το φόρεμα έχει καψαλιστεί λίγο σε μια άκρη του ποδόγυρου από μια φλόγα  που ξέφυγε από το δράκο ένα απόγευμα που έβλεπαν μια ταινία και θύμωσε πολύ με κάτι.
Έτσι λοιπόν μετά το πλύσιμο το φόρεμα χρειάζεται να περάσει από τα χέρια της μοδίστρας
του παλατιού.
Αυτή είναι όλη η αλήθεια λοιπόν, βάλτε ένα χεράκι και εσείς και βοηθήστε κόβοντας και ξαναφτιάχνοντας το πάζλ να λυθούν τα μάγια γρήγορα.
Θα σας ενημερώσω φυσικά αν πρόλαβαν τελικά ο Δράκος και ο Μονόκερως να κάνουν αυτό το ταξίδι και αν μύριζε ωραία το καινούριο απορρυπαντικό της Βασίλισσας Μόνα.

 

Μέγεθος Α3        Προτεινόμενο χαρτί εκτύπωσης  velvet 300 gr

 

QUEEN MONA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ένα πάζλ και μια μαγεμένη Βασίλισσα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *