Επιστροφή σε Ημερολόγιο 2016

Ημερολόγιο 2016


Κατεβάστε δωρεάν και εκτυπώστε το ημερολόγιο του 2016 της Χάρτινης Παιδικής Χαράς

Κατηγορία:

Περιγραφή

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, «τοκ, τοκ», χτύπησε το τζάμι της μπαλκονόπορτας. Ήταν ο Mister Cloud. «Καλή χρονιά», μου είπε καθώς του άνοιγα. Τίναξε μερικά χιονάκια από πάνω του. «Έρχομαι από ορεινά μέρη, ευκαιρία να ζεσταθώ λιγάκι»,  είπε.

Όπως συμβαίνει κάποιες φορές στην αλλαγή του χρόνου, αναπολούμε κάτι από το παρελθόν.  Έτσι κι ο Mister Cloud είχε μια τέτοια διάθεση. Έφερε να μου δείξει ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες από τα ταξίδια του στη γη. Εκείνα που κάνει όταν βαριέται και το σκάει από τον ουρανό. Πίναμε χυμό από κεράσια και βατόμουρα  και άρχισε να μου λέει για τα μέρη που βρέθηκε, τους φίλους που γνώρισε και  για τις  βόλτες του με βάρκες και υποβρύχια. Μου’ λεγε για ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι που έφτιαξε με λουλούδια και πως το καρπούζι ήταν το αγαπημένο του φρούτο απ’ όσα δοκίμασε.

«Από το πρωί σκέφτομαι να φτιάξω ένα ημερολόγιο για τη Χάρτινη Παιδική Χαρά», του είπα. «Νομίζω θα είναι πολύ όμορφο να έχει αυτές τις φωτογραφίες, τι λες;», τον ρώτησα. «Λέω ναιιιιι!!! Δε θα χρειαστεί να κουβαλάω και το άλμπουμ με τις φωτογραφίες, την επόμενη πρωτοχρονιά», είπε.

Γελάσαμε και αρχίσαμε να  φτιάχνουμε μαζί το ημερολόγιο που θα βρείτε παρακάτω, έτοιμο για εκτύπωση.

Σας το παραδίδουμε με πολύ αγάπη.

Καλή χρονιά!!

 

 

Θα βρείτε για εκτύπωση τους  δώδεκα μήνες και στην τελευταία σειρά το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο.
Μπορείτε να το εκτυπώσετε μόνοι σας και να κάνετε εσείς την βιβλιοδεσία (με έναν διακορευτή και μια κορδέλα ή ένα σχοινάκι) ή να το δώσετε σε ένα φωτοτυπικό κέντρο.

Προτεινόμενο χαρτί εκτύπωσης velvet 220 gr για τους μήνες και velvet 300 gr για το εξώφυλλο+οπισθόφυλλο.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ημερολόγιο 2016


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *