Επιστροφή σε Επιτραπέζια

Το Μαγικό Φίλτρο Χαράς


Κατεβάστε δωρεάν και εκτυπώστε ένα ακόμη επιτραπέζιο παιχνίδι της Χάρτινης Παιδικής Χαράς με μάγισσες, μαγικά ραβδάκια, γάτες, κοράκια, μαγικά φίλτρα και φυσικά με πολύ μαγεία και πολλά Άμπρα Κατάμπρα.
Καλή διασκέδαση!!!

Κατηγορία:

Περιγραφή

 

Η Κρακαμπέλα είναι μία πολύ κακιά μάγισσα. Είναι σχεδόν πάντα μουτρωμένη και γκρινιάρα και δεν χαίρεται ποτέ με τίποτα. Αυτή η μάγισσα λοιπόν, κρατάει μυστικό το μέρος που βρίσκεται το Μαγικό Φίλτρο Χαράς. Δε θέλει να βλέπει χαρούμενους κι ευτυχισμένους ανθρώπους. Για την ακρίβεια, τα χαμόγελα, τα ζήτωωωωω και τα γιούπιιιιι της φέρνουν αλλεργία κι αρχίζει να φτερνίζεται, αλλά και να ξύνεται μια εδώ και μια εκεί.

Ευτυχώς υπάρχει η Λόβια, η καλή μάγισσα, που παρακολουθεί την Κρακαμπέλα, προσπαθώντας να διορθώσει ό,τι κακό έχει κάνει.  Αυτή τη φορά βρήκε επιτέλους που ήταν κρυμμένο αυτό το Μαγικό Φίλτρο Χαράς, που ήταν χαμένο 207 χρόνια.  Έφτιαξε τότε μια διαδρομή για εσάς τα παιδιά, για να φτάσετε σ’ αυτό το μυστικό μέρος και να βρείτε το Μαγικό Φίλτρο Χαράς.

Εδώ στη Χάρτινη Παιδική Χαρά βάλαμε αυτή τη διαδρομή σε ένα ταμπλό και δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε μ’ ένα πιόνι ο καθένας σας και μ’ ένα ζάρι (για πιόνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι δικό σας μικρό και τυχερό ή αγαπημένο). Προσοχή όταν δείτε το κοράκι και το μαύρο ραβδί της Κρακαμπέλας, γιατί θα προσπαθεί να σας δημιουργεί εμπόδια, ώστε να μην καταφέρετε να φτάσετε ποτέ.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχει και η Λόβια με το κίτρινο μαγικό της ραβδάκι, αλλά και η βοηθός της η γάτα Ρενάτα. Έτσι όταν δείτε μπροστά σας τη γάτα Ρενάτα, μην ξεχάσετε ν’ ακολουθήσετε τις πατημασιές της για να φτάσετε πιο γρήγορα.

Για να δούμε ποιος θα καταφέρει να φτάσει πρώτος στο Μαγικό Φίλτρο Χαράς!!!

Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!!!

 

Προτεινόμενος τρόπος κατασκευής παιχνιδιού: Eκτυπώστε το ταμπλό σε  απλό χαρτί και ντύστε το με διαφανές αυτοκόλλητο ρολό, που χρησιμοποιείται για καπλάντισμα βιβλίων.

Μέγεθος 84 Χ 29,5 cm

Witchesbackside witches

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Το Μαγικό Φίλτρο Χαράς


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *